Presentinslagning

Genom hela året och livet behövs presentinslagning för alla de fina gåvor vi ger varandra på högtider, födelsedagar, vid speciella tillfällen eller “bara för att”. När man valt ut något som man ska ge bort känns det extra roligt att slå in det på ett snyggt vis så att presentationen blir en gåva i sig själv. Presentpapper, påsar, lådor, vackra snören, etiketter och dekorationer gör att dina gåvor ser ut precis så som du önskar. Och glöm inte kortet! 

Här hos oss på Åhléns kan du köpa allt du behöver för din presentinslagning online samt i våra varuhus. Vi har ett mycket stort sortiment med alla tänkbara stilar och sorters presentinslagning. Allt från kompletta lösningar där du endast behöver lägga ner din present och stänga, till alla tänkbara tillbehör du behöver för att skapa dina egna paket. Självklart kan våra produkter också användas till scrapbooking, dekorationer i allmänhet eller om du vill ha presentpapper runt dina böcker.

Allt som behövs för en fin presentinslagning

Ska du slå in en födelsedagspresent, julklapp eller en gåva till ett speciellt tillfälle? Med lite knep och knåp får du din paketinslagning fantastisk. 

  • Låt utsidan spegla mottagaren, dig som givare, innehållet eller tidpunkten. 
  • Kombinera med sådant som silkespapper, vackert skriven etikett och snören som matchar för att göra paketet komplett. 
  • Du gör hela presentationen mer personlig genom att väva in sådant som färska eller torkade växter, personliga små minnen eller bilder/foton. 
  • Lek med våra sinnen och tillför sådant som dofter och olika material.
  • För en mer miljövänlig paketinslagning kan du träna på att slå in utan tejp, använda dig av presentinslagning som går att återanvända, och träna på att använda så lite material som möjligt utan att du förlorar känslan.
  • Och alla stilar är unika, låt din presentinslagning spegla dig och den du är!

42 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från