Fåtöljer

Fåtöljen för ofta tankarna till avslappning, vila och mys. Kanske med en god bok, något varmt att dricka eller framför TV:n. En snygg fåtölj i nätt format kan placeras nästan var som helst. Det gör att varje tom plats i hemmet har potential för att bli en mysig sittplats. En rejäl fåtölj som tar mycket plats behöver istället en del planering, men väl på plats kan den bli som en egen liten värld i hemmet. En bekväm plats där du kan ägna dig åt precis det du önskar.

Den sköna fåtöljens många användningsområden

Eftersom fåtöljen endast ger en sittplats för en person finns det många sätt att möblera med den. Den kan skapa extra sittplatser i anknytning till en soffa eller ge ditt sovrum ett ställe att slå sig ned på. Fåtöljer kan också användas för att skapa en sittgrupp där man behöver sitta lite stabilare än i en soffa, men utan att förlora bekvämligheten och komforten. Det kan också handla om behovet av att få sitta själv. Kanske ammar du, då ger armstöden och fåtöljens form ett gott stöd för kroppen.

Eftersom fåtöljen är så tydlig i sin design kan valet av material och form helt avgöra stilen i rummet. En kantig fåtölj ger linjer som är lätta att arbeta med i övrig inredning, framförallt om de fina fåtöljerna är i blickfånget i rummet. Med ett extra mjukt material tonas kantigheten ner, och kan ge ett romantiskt intryck. En ostoppad fåtölj som är hård till ytan kan istället ha en rundad form för att ge ett mjukare intryck. Lek med material och former för att hitta din personliga stil.

Varierat utbud med fina fåtöljer hos Åhléns

Du kan köpa fåtöljer online här hos oss på Åhléns. Våra fåtöljer är noggrant utvalda för att matcha våra kunders önskemål om stil och design. Vi har allt från nätta, ostoppade fåtöljer, till rejäla pjäser med mycket stoppning och fotpall. Vilken sorts fåtölj vill du inreda med?


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från