Hallmöbler

Hallmöblerna är den första inredningen du ser i ett hem. De sätter tonen för din stil och ska samtidigt vara praktiska och användbara. Hallmöbler består huvudsakligen av sådant som hatthylla, skohylla och klädhängare. Men det kan vara mycket mer beroende på vad du har plats för och vilka möbler du tycker passar bäst i hallen. Se till ditt utrymme och dina behov när du ska köpa hallmöbler och välja din stil. 

Förvaring i hallen

Det blir ganska enkelt kaos i entrén om man inte har ordentlig förvaring. Försök inte att förvara för mycket på liten yta utan utnyttja istället garderober och utrymmen i övriga hemmet. Framförallt om du har en liten hall. Ta också för vana att hänga undan och rensa i hallen efter säsong. Då blir det lättare att hålla ordning och göra rummet mer välkomnande för den som stiger på, plus att dina hallmöbler syns mer tydligt. 

Skohylla i hallen

Med hjälp av väggmonterade skohyllor kan du få golvet fritt från stök och på så sätt få en mer lättstädad hall. Genom att välja att sätta dina finaste skor på display kan du göra skohyllorna till en läcker installation. Lägg även till sådant som personliga detaljer och inredning så blir hallen ombonad och vacker – glöm inte en praktisk skål för nycklar och småsaker! 

Hatthylla i hallen

Kombinera gärna hatthylla med krokar. Genom att fästa hängare på flera ställen i hallen blir det lättare att hänga av sig och alla kan hitta sin plats. Har du barn är det lämpligt att fästa krokar i deras höjd så att de kan hänga av sig själva. Bra valda hallmöbler kan göra att hallen upplevs som större än den är. Ta en titt på vårt utbud av hallmöbler online och se vad som matchar just din hall!