Hyllor & förvaringsmöbler

En hylla är en av de möbler som kan variera markant i storlek och fortfarande tillhöra möbelgruppen hylla. Oavsett om du är typen som uppskattar massiva hyllsystem som sträcker sig från golv till tak fyllda av böcker – eller om du är minimalistiskt lagd med få ägodelar och endast behöver en liten förvaringshylla – så är hyllan en av de möbler som de allra flesta har behov av i sitt hem. 

Bokhylla, hörnhylla eller en väggmonterad hylla?

Har man tänkt köpa en hylla för att komplettera sin inredning är det lätt att fastna vid att köpa en klassisk bokhylla. Vilket i sig inte är något fel men det är inte alltid rätt möbel för utrymmet. I ett trångt utrymme kan en hörnhylla eller mindre väggmonterad hylla passa bättre och ge lika mycket förvaring som en bokhylla men ta mindre plats. Våga lek med din inredning och inspireras av ditt hems utformning. Flera låga hyllor bredvid varandra ger en hel vägg av förvaring, samtidigt som du får en lång avlastningsbänk för konst, växter, teknik eller annan inredning du vill ha framme. En längre smal hylla längs med hela väggens längd ger dig möjlighet att leka med konst och ändra ofta, utan att behöva borra nya hål varje gång. 

Tidningshyllor tar väldigt liten plats och ger en möjlighet att städa undan magasin eller barnböcker på ett snyggt sätt. Det påminner också om att ta pauser och njuta av dagen. En enkel vit hylla i mitten eller överkant av ett fönster ger dig möjlighet att ge dina växter extra mycket ljus, och ditt hem mindre insyn på ett läckert och grönt sätt. Tillåt dig själv att flytta runt synliga föremål i dina hyllor för att hitta den uppställning som passar dig bäst. Här hos oss på Åhléns kan du köpa hyllor online och i våra varuhus. Våra hyllor är noggrant utvalda för att vara både intressanta, snygga och praktiska.

0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från