Klädhängare

En snygg klädhängare är så mycket mer än en plats att hänga kläder på. Låt det bli en vacker inredningsdetalj, en finurlig lösning där den behövs som mest, samt ett sätt att spara plats på i ditt hem eftersom exempelvis väggarna används till mer än konst. Oavsett vilken inredningsstil du föredrar hemma så kan du här hos oss på Åhléns köpa klädhängare online från ett varierat sortiment. Vi erbjuder olika storlekar, färger, kombinationer och både de som är vägghängda och fristående. Vi tillhandahåller variation, inspiration och snygga lösningar för att hänga kläder på klädhängare för alla sorters hem.

Häng en snygg klädhängare i hallen

Den mest klassiska placeringen för en klädhängare är såklart i hallen. Där hänger man ofta av sig och klär på sig flera gånger per dag – och det är viktigt att enkelt och snabbt kunna hänga upp ytterkläder, väskor och annat. Den vägghängda klädhängaren blir ett fint komplement till hatthyllan om det finns stort behov av att hänga av sig, men kan precis lika gärna ersätta hatthyllan om du har ett mindre behov eller föredrar att hänga undan ytterkläder i en stängd garderob. Välj en kombinerad klädhängare i hallen för fler användningsområden, till exempel med ett postfack eller en förvaringskorg för småsaker. 

Andra passande platser för en klädhängare

De flesta märker ganska snart var i hemmet det behövs krokar för att hänga av sig. Däremot kan man bli hemmablind och van vid att hänga kläder, handdukar, kablar eller vad man nu vill hänga upp – över sådant som inte bör agera som klädhängare. Kanske hänger du över handtag eller stolsryggar istället. Ställ en fristående klädhängare i sovrummet för de där kläderna som är mitt emellan tvättkorgen och garderoben. Eller varför inte extra klädhängare i badrummet för mer utrymme och minskad risk för textilier som blir blöta på golvet.

33 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från