Deo

De allra flesta män anser att det är en självklarhet med deodorant i herrnecessären. Många väljer att ta på ny varje dag, medan andra applicerar efter duschen eller vid behov. Deo med herrdoft brukar också dofta mycket mer än damvarianterna, vilket gör att vissa män väljer bort parfymer och istället bär deodorant för att både motverka svett och lukta gott. 

Vi har deodoranter för herrar i alla stilar

Här hos oss på Åhléns kan du köpa deodorant för herrar online samt i alla våra varuhus. Vi har ett stort sortiment med välkända märken med både tydliga dofter, diskreta dofter eller de som är helt parfymfria. Självklart finner du också olika appliceringsmetoder, innehåll samt hur kraftfullt de motverkar svett. Vår utbud sträcker sig från klassiska deodoranter – till exklusiva märken där du kan matcha ditt val av herrdeodorant med din herrparfym.

Valet av deo för herrar

När du ska välja deodorant finns det en del att ta med i beräkningen. Det viktigaste är förstås var och hur den ska appliceras, samt framförallt hur mycket du svettas. Anser du att du har ett problem med svettningar är det lämpligt att välja en produkt som är specifikt framtagen för detta. Om du istället väljer deodorant för herrdoften och vill ha den mer som en bodyspray än en deodorant, rekommenderar vi en justering åt det hållet. 

Om du har känslig hud kan du behöva undvika parfymer och vissa irriterande ämnen. Om du tänkt att använda din deodorant på andra ställen än i armhålorna rekommenderar vi att du testar detta på ett litet område först så att det fungerar på ett säkert sätt. Med en cremedeodorant stryks deodorantkrämen på med en kula som ger en precis applicering, detsamma med ett deodorantstift. Med en spraydeodorant kan du täcka större delar av kroppen och få bättre spridning av exempelvis en doft du tycker mycket om.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från