Bomullspads & bomullstops

Bomullspads och bomullstops är stapelvaror de allra flesta behöver regelbundet. Med många användningsområden i hygieniskt material är det smart att ha tillgängligt. För hygien, sårtvätt, städ av ömtåliga prylar eller där det är svåråtkomligt – det finns många användningsområden där du behöver material som är mjukt och/eller litet.


Vi på Åhléns har det du behöver när du vill köpa bomullspads och bomullstops online eller i butik. Vi har både engångsartiklar samt de som är tvättbara, för ett miljövänligt och klimatsmart val. Du finner ekologiska alternativ i båda kategorierna. Vilka du ska välja handlar om vad du ska använda dem till, vad du tycker om, och de som du känner fungerar i din vardag. I vår sortiment finner du också fin förvaring för bomullsrondeller och bomullstops, så att du kan inreda badrummet, eller där du vill förvara dina bomullsprodukter, utan förpackningar på ett enhetligt och snyggt vis.

Olika sorters bomullspads

Anpassa valet av bomullspads efter användningsområde. För exempelvis sminkborttagning kan den vanliga storleken snabbt kännas för liten. Stora bomullsrondeller ger snabbt en bättre yta att jobba med, och gör att du behöver ta färre vid varje tillfälle. Om du frekvent använder bomullspads kan det vara en god idé att välja den klimatsmarta, tvättbara varianten. Bomullsrondellerna är då istället av tyg, oftast bomull, som kan tvättas för hand eller i maskin och på så sätt återanvändas igen och igen. Vissa har olika textur på vardera sida så att du kan använda ena sidan för att gnugga bort exempelvis smink och med den andra, mjukare sidan stryka bort de sminkrester du luckrat upp. 


Använder du bomullstops eller bomullsrondeller för att ta bort nagellack rekommenderar vi att du använder engångs-varianten eftersom nagellack inte går att tvätta bort. Vattenfast smink kan också vara svårt att få bort från bomullsrondeller i tyg.

0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från