Inredning till barnrummet

Med anpassad inredning i barnrummet blir den stora världen tillgänglig för den som är liten. Allt hamnar i rätt nivå och man kan göra saker på sitt sätt, fast man är liten. Dessutom blir rummet mer tilltalande, spännande och härligt! På Åhléns barnavdelning kan du köpa inredning till barnrummet online och i våra varuhus. Vi har fin och kvalitativ inredning som är anpassad för familjens minsta. Där kan barn, mammor och pappor hitta grejer att bygga små världar med, där allt inte behöver vara så stort. 

Lekfull & kreativ inredning i barnrummet

När man inreder ett barnrum står såklart lekfullhet och kreativitet i centrum. Glada färger, vänliga figurer och mjuka former, är några av de ledord som är synonymt med inredning i barnrum. Valet av inredningsdetaljer anpassas efter barnets ålder, favoritfärger samt vad hen tycker om att göra. Barn uppskattar att aktivera alla sinnen så blanda gärna material, föremål som låter, reflekterande ytor och andra spännande inslag. Kom gärna ner på golvet och se rummet från ett barns perspektiv för att lättare se var det kan ske förbättringar. På så vis garanteras också att den inredning som används i barnrummet hamnar på rätt ställen. 

Trygga barnrum & inredning

För barn i de flesta åldrar är trygghet a och o. Med inredning som både är praktisk och barnvänlig förstärks trygghetskänslan i det egna rummet. Det hjälper både i vardagen med sådant som nattning och lek, men ger även ett gladare barn som “kan själv”. Är ditt barn lite större så hen själv kan uttrycka åsikter om sitt rum är det bästa att fråga hur hen vill ha det. Kanske drar det kallt vid sängen eller på golvet, kanske behövs det en nattlampa eller fler sittplatser? Många gånger har barnen själva tydliga tankar kring hur deras rum kan bli bättre, vilket gör inredningsjobbet lättare!


752 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från