Barnvagnar

När familjen utökas med barn är det mycket att tänka på och inhandla, och barnvagnen är en av de större inköpen. Här på Åhléns vill vi göra det lite lättare, och har därför valt ut ett sortiment som håller höga krav gällande kvalitet och funktion, så att alla föräldrar enkelt kan köpa en bra barnvagn online. Även om stil och design ska kännas rätt, så finns det många funktioner du bör överväga för att hitta den bästa barnvagnen för ditt barn.

Barnvagn efter dina behov 

Vissa barnvagnar har både babyskydd och liggdel som du kan byta mellan. Det är smidigt om du inte vill köpa ett separat babyskydd att ha i bilen, men mindre viktigt om du inte har bil. För dig med bil är det bra att mäta hur stort bagageutrymmet är för att se att barnvagnen får plats när den är ihopfälld. En smidig barnvagn ska helst gå att fälla ihop med en hand, så att du kan hålla barnet i den andra handen vid behov. Behöver du bära vagnen uppför några trappor kommer du vara glad att du valde en lätt barnvagn, då vagn och barn snabbt blir tungt att bära om man är själv. Finns det hiss i din bostad är det viktigt att mäta den så att både du och vagn går in i hissen samtidigt. 

En liten, smidig barnvagn är ofta ett bra val om du enkelt vill kunna ta dig runt på trottoarer med mycket folk, upp på bussen eller få plats i gångarna i matvarubutiken. En grövre barnvagn med stora hjul är dock att föredra om du kommer att använda den i naturen, och kanske där det ofta är snö. Andra saker att tänka på när du väljer barnvagn är hur solskyddet är utformat, om sittdelen kan vändas både utåt och mot dig, samt om handtaget går att justera utifrån hur lång den som kör vagnen är. När barnet blir lite äldre kan en enkel barnvagn i form av en sulkyvagn eller paraplyvagn vara ett smidigt val.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från