logo
Logga inFavoriter

Personal Shopping

Behöver du uppdatera garderoben, hitta en festlook eller hudvårdsrutin för säsongen? Här kan du läsa mer om vilka olika typer av rådgivning du kan boka hos oss.  

Mode

Mode, 3 tim

En inspirerande shoppingupplevelse för dig som vill uppdatera flera delar av din garderob. Tillsammans med din stylist går vi först igenom dina behov, stil och förväntningar. Under tiden som du kopplar av i vår lounge, väljer stylisten ut kläder, accessoarer, färger och kombinationer.

För dig med en budget från 10 000 kr, tjänsten är kostnadsfri.

Boka här

Mode, 90 min

Effektiv shopping som passar dig som vill ha hjälp att hitta en ny outfit. Tillsammans med din stylist går vi först igenom dina behov, stil och förväntningar. Under tiden som du kopplar av i vår lounge, väljer stylisten ut kläder, accessoarer, färger och kombinationer.

För dig med en budget från 5000 kr, tjänsten är kostnadsfri.

Boka här

Underkläder, 60 min

Våra underklädesspecialister hjälper dig hitta underkläderna för din kropp och passform under en kostnadsfri konsultation. Vi både mäter och provar ut olika modeller från vårt stora sortiment med BH-storlekar från 65B till 100I.

Boka här

Skönhet

Skönhet, 90 min

Våra skönhetsexperter vägleder dig till en hudvårdsrutin i linje med just dina behov och vanor. 

För dig med en shoppingbudget från 600 kr.

Boka här

Event

VIP-shopping, privat eller företag

Ta med dig dina vänner eller kollegor och shoppa innan öppning. Avnjut en god frukost i vår lounge eller varför inte en after work. Boka via [email protected].  

Ge bort en shoppingupplevelse

Boka en tid för Personal Shopping och lägg till ett presentkort att ge bort i present. Välkommen in till oss i varuhuset eller köp ett digitalt presentkort här.

Bokning & kontakt

Oftast kan vi erbjuda fler tider än vad som syns i vårt bokningssystem här. Hittar du inte en tid som passar, är du välkommen att kontakta oss på [email protected].

Hitta oss

Vår lounge ligger på plan 1, vid barnavdelningen på Åhléns City Göteborg.