4. Samarbetsföretag på åhlens.se

4.1 På åhlens.se kan du handla från någon eller några av våra Samarbetsföretag. Berörda varor och/eller varumärken är märkta med ”skickas från vårt samarbetsföretag”. Om du handlar från ett Samarbetsföretag framgår det även i kassan, samt information om vilken/vilka Samarbetsföretaget är, innan du slutför din beställning.

4.2 Genom att lägga en beställning på åhlens.se ingår du ett bindande köpeavtal med den specifika Samarbetsföretaget av produkterna. Vem som är part till köpeavtalet framgår av produktinformationen till respektive produkt, varukorgen, samt order-och leveransbekräftelsen. Åhléns är inte säljare av de varorna du köper av en av våra Samarbetsföretag på åhlens.se utan det är en transaktion mellan dig och det berörda Samarbetsföretaget. Det innebär att det är vår Samarbetsföretag som ansvarar gentemot dig för det köp du genomfört. Eventuella krav baserat på varor du köpt av ett Samarbetsföretag ska således riktas mot berörd Samarbetsföretag. Notera även att för köp av varor med digitala delar, digitalt innehåll eller digital tjänst på åhlens.se eller Åhléns som tillhandahålls av ett Samarbetsföretag, ska eventuell reklamation eller annat krav avseende den digitala delen, innehållet eller tjänsten riktas till Samarbetsföretaget. Du är dock välkommen att kontakta Åhléns Kundtjänst så hjälper vi dig, vid behov, att komma i kontakt med berört Samarbetsföretag.

4.3 Medlemsbonus, presentkort (inklusive tillgodokort) eller Swish kan inte användas som betalmedel vid köp som inkluderar köp av produkter från någon av våra Samarbetsföretag.

4.4 Det är inte möjligt att returnera en produkt som du har köpt från några av våra Samarbetsföretag till något av Åhléns varuhus. Samtliga returer måste ske direkt till respektive Samarbetsföretag. Mer information om returer finner du nedan under rubriken ”Returer”.