Fibertäcken

Med ett fibertäcke får du ett hygieniskt täcke som går att tvätta och torktumla i höga temperaturer, om och om igen, utan att materialet förlorar sina egenskaper. Det gör att täcket behåller formen och tjockleken över tid.

Genom att anpassa ditt val av täcke till både årstiden och din kroppsvärme, så ger du dig själv ultimata förutsättningar för en god natts sömn. Här hos oss på Åhléns kan du köpa fibertäcken online samt i våra varuhus. Vi har ett noggrant utvalt sortiment av kvalitetsmärken med hög standard. Hos oss finner du fibertäcken för både enkelsäng, dubbelsäng och spjälsäng och vill du köpa till ett fint bäddset har vi det också.

Fördelar med fibertäcke

Fibertäcken är ett bra val för den som inte vill använda sig av produkter från djur, för den som är allergisk mot antingen dun eller kvalster, och/eller för den som föredrar ett täcke som går att tvätta ofta. Du anpassar tjockleken efter hur varmt du önskar att ditt täcke ska vara. Ett smart tips är att använda ett tjockare täcke under årets kallaste månader och ett tunnare när det är mildare.

Älskar du den fluffiga känslan i ett duntäcke kan det vara bra att veta att det även finns fluffiga fibertäcken med en dunlik känsla. På så sätt får du det bästa av två världar!


5 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från