Väggkrokar & kroklister

Med en fiffig kroklist utnyttjar du inte bara väggens utrymme på ett diskret vis, utan får också en snygg inredningsdetalj. I hallen, barnrummet, badrummet eller köket – ja, det finns behov och utrymme på nästan alla ställen i hemmet. Varför inte göra plats att hänga upp barnens ytterkläder i en höjd de själva kan nå? Oavsett vad du behöver hänga upp så kan du köpa kroklister online och i butik här hos oss på Åhléns. Vi har väggkrokar i flera olika stilar, med en eller flera krokar, samt i olika material och ytskikt. Oavsett om du vill skapa mer ordning bland handdukarna i badrummet, eller behöver någonstans att hänga upp morgonrocken i sovrummet, så har vi de krokar du behöver.

En diskret kroklist får plats nästan var som helst

De mest minimalistiska kroklisterna tar mycket liten plats och kan placeras på de allra flesta ställen. Kroklisten är helt perfekt för dig som bor litet och behöver använda varje centimeter av ditt hem på ett smart sätt. Den kan placeras direkt på möbler, väggar och dörrar för att ge krokar precis där du behöver dem. Välj en kontrasterande färg för att låta kroklisten stå ut som inredningsdetalj, eller måla in den i samma färg som den yta du sätter upp den på har. Väljer du det senare blir kroklisten nästan osynlig när den inte används.

Inred med en snygg väggkrok

Om du tvärtom inte är ute efter diskret minimalism, så kan en väggkrok passa bättre. Trots att den inte tar stor plats kan den ändå bli mer av ett blickfång. Använd den som ett komplement till hatthyllan i hallen, för plats att hänga av sig de kläder i slutet av dagen som kan användas igen imorgon, eller helt enkelt för en snygg och praktisk plats att hänga kopplet på efter hundpromenaden.