Hatthyllor

Hatthyllan är en av de möbler i hemmet som bara måste fungera. Det blir snabbt besvärligt om man ingen har, och när den är full hamnar ytterkläder gärna lite överallt. Det är oftast det första och sista vi interagerar med i hemmet, och därför är det extra viktigt att hatthyllan är snygg och fungerar som du önskar. 

Du kan köpa snygga hatthyllor online och i butik här hos oss på Åhléns. Vi har ett varierat sortiment med allt du behöver för att göra hallen funktionell och stilren. Självklart har vi även alla tillbehör som kan behövas, såsom galgar och korgar, så att din hall blir organiserad och välfungerande.

Så väljer du hatthylla

Det kan vara lätt att tänka att man inte behöver så stor hatthylla. Kanske är det sommar när du väljer den och du glömmer bort hur mycket kläder som behövs under vinterhalvåret. Välj en stor hatthylla för familjen, en mindre för den som bor ensam, eller kombinera flera för vuxna och barn eller helt enkelt för att det är snyggt. 

Vill du minska på antal plagg som hänger framme så låt endast en eller ett par jackor få hänga på hatthyllan, medan du hänger undan resten i en stängd garderob. Är du tvärtom en sådan person som vill ha allt tillgängligt på hatthyllan så organisera det med många smarta tillbehör.

Inredningstips för hatthyllor

Tänk på att inte placera din hatthylla för högt upp på väggen. Även om du är lång och är nöjd med höjden så kan dina gäster få svårt att nå upp. En generell höjd på hatthyllor brukar vara runt 170 cm från golvet. Prova dig fram för att känna om den behöver sitta högre eller lägre än så. Tänk på att om en hatthylla sitter för lågt kan kappor och annat som har längd, släpa i golvet.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från