Blommor & växter

De allra flesta upplever nog blommor och växter som både ro- och livgivande i hemmet. Dessutom är det snyggt och ger en härlig inredning. Här hos oss på Åhléns kan du köpa blommor och växter online och i våra varuhus. Vi har ett brett sortiment av både plastblommor, snittblommor, krukväxter – och alla de tillbehör du behöver för dina gröna tummar, växter och ditt vackra hem. Delar av sortimentet är endast för onlinebeställning.

De många fördelarna med att ha blommor & växter inomhus

Det är allmänt känt att växter och blommor inomhus har många fördelar. Dels förbättrar många levande växter inomhusluften på varierande sätt, men de kan också hjälpa dig att slappna av och trivas bättre hemma. 

Dessutom minskar växter buller, ökar luftfuktigheten och minskar insyn i fönstren. Men det allra främsta skälet är väl helt enkelt för att det är så vackert. Vackra blommor och växter är en inredningsdetalj som är svårslagen. De många sorterna och arterna gör också att du helt kan sätta tonen med valet av växtlighet.

Inredningstips med växter & blommor

En stor vacker bukett mitt på bordet – eller gröna sköna växter i fönstren – klassiska placeringar är svårslaget men det finns så mycket mer du kan göra med blommor och växter i ditt hem. Arbeta med olika sorter och storlekar på vaser för att uppleva snittblommor på varierande sätt. Våga ställa några få stjälkar i en större vas för en enkelhet som är tilltalande. 

Gröna växter kan ställas precis var som helst. Välj oväntade ställen, högt och lågt, för en dynamisk inredning. Använd dig av blombord och piedestaler för att skapa stilleben på andra ställen än på fönsterbrädan. Och glöm inte att skaffa de tillbehör som dina blommor och växter behöver för att trivas.


73 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från