Dagkräm

Dagkräm är en naturlig och grundläggande del av nästan all ansiktsvård. Det är en fuktighetskräm för dagtid som är anpassad efter dina behov och din hudtyp. Tanken är att skydda din hud när du är vaken, återfukta den samt att eventuellt adressera sådant som är specifikt för dig. Här hos oss på Åhléns kan du köpa dagkrämer online samt i alla våra varuhus. Vi har ett omfattande sortiment av ansiktsvårdsprodukter i alla prisklasser för att alla våra kunder ska kunna hitta något som passar just dem. Vår personal är också mycket kunnig på all sorts hudvård och kan hjälpa dig att välja ut en dagcreme om du skulle behöva det.

Vilken dagkräm är bäst för mig?

Den bästa dagkrämen för dig, är den som passar din hud och dina behov. Det betyder såklart därför att det som passar dig, inte alls behöver passa din väninna, och tvärtom. Anpassa valet av dagcreme efter din ålder, din hudtyp, eventuella behov samt årstid. Den torra luften och kylan vintertid, eller ett ökat behov av solskydd sommartid är ett par exempel som gör att ditt behov av dagkräm kan variera under året. 

Beroende på vad dagkrämen har för egenskaper så kan den komma att behöva kompletteras med annan ansiktsvård för att komma till sin fulla rätt.

Så använder du din dagcreme

Du lägger på din dagcreme i början av dagen, i slutet av din ansiktsvård och före ditt smink. Viss dagkräm gör att du slipper primer när du lägger makeup, medan andra sorter behöver kompletteras. Oavsett vilken dagkräm du använder dig av så rekommenderar vi att vänta ett par minuter efter applicering, så att du ger krämen en chans att gå in i huden, innan du sminkar dig. 

Komplettera gärna ditt val med en nattkräm från samma märke eller serie för att få ut det mesta av dina produkter.



858 produkter
Intensive Moisture Balance från Dermalogica
Intensive Moisture Balance Dermalogica
Spara till favoriter
Skin Smoothing Cream från Dermalogica
Skin Smoothing Cream Dermalogica
Spara till favoriter
Active Moist från Dermalogica
Active Moist Dermalogica
Spara till favoriter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från