Uteleksaker

Uteleksaker gör uteleken extra skojig och spännande. Man behöver bara ta med sig något roligt ut och så är leken igång! Barn vill gärna busa ute året om, och när det dessutom är sommar och sol vill leken aldrig ta slut. Då vill man cykla, blåsa såpbubblor, klättra i träd, ha vattenkrig och spela utespel. Det finns så mycket man vill hitta på, och vi har så mycket att välja på! Här hos oss på Åhléns kan du nämligen köpa uteleksaker online samt i våra varuhus från ett kvalitativt sortiment. Vi hjälper stora och små i alla åldrar att ha skoj ute, och har flera klassiska leksaker som du säkert känner igen från din egen barndom. 

Uteleksaker för alla åldrar

Uteleksaker hjälper barnen både att ha roligt, men också att utveckla olika färdigheter och kunskaper. Balansen, motoriken och konditionen tränas ofta och mycket när barn är ute och rör på sig. Dessutom gör de av med överskottsenergi, blir på gott humör och sover bättre om natten. 

Det är viktigt att välja utomhusleksaker efter ålder och intressen. Har du ett försiktigt barn kanske mer vilda lekar kan kännas avskräckande, och tvärtom tråkigt för den som är ett energiknippe. 

Utomhusleksaker för varje tillfälle

Det är inte alltid man har tillgång till lekplatser. Då behöver vanliga platser få vara spännande och roliga också. En promenad i skogen, en utflykt till parken eller en dag på stan, kan alla vara situationer där utomhusleksaker passar bra. Anpassa valet av leksak efter era aktiviteter och kombinera vad både stora och små tycker är spännande. Kanske kan ni packa ned matsäck och cykla till en fin plats där ni kan spela ett utespel eller kika på fåglar? Du kan också använda dig av uteleksaker för att träna på kunskap och regler, som exempelvis hur man gör om man cyklar nära trafiken. 


40 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från